Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,68 van 5 op basis van 71 gebruikersrecensies

 - Geschreven door Mariska, 12-04-2018 13:52
Eind januari een Countryman Cooper S aangeschaft bij Erik. De eerste keer dat we contact hadden zag Erik juist bij het RDW om de import in orde te maken. De gevraagde informatie heb ik daarna netjes van hem ontvangen en daarbij een goed gevoel. Omdat we gezien de afstand de Countryman graag direct mee wilden nemen als hij in het echt net zo mooi was als de foto's en Erik's woorden, heeft hij met spoed alles in orde gemaakt (bestellen kentekenplaten etc). En wat bleek.. in het echt was de Countryman nog zoveel mooier! Inmiddels bijna 3 maanden verder, uitermate tevreden en zou Ensing Automobielen zeker aanbevelen!
 - Geschreven door Bas Speelman, 22-02-2018 17:03
Ervaring: Erik heeft mij bijzonder goed geholpen nadat ik een probleem had met mijn versnellingsbak. Waar BMW Nederland en de NL dealer (Van Poelgeest) coulance weigeren, (bak moest worden vervangen na 5 jaar en 158k km!) wist Erik via Duitsland een coulance van 50% te regelen. Tevens opgehaald van station en auto van en naar dealer gebracht en een kop koffie, helemaal top!
 - Geschreven door Ronald Warmerdam , 27-11-2017 19:05
3 jaar geleden heb ik bij Erik een prachtige BMW3 gekocht. Ik was toen al heel tevreden. De afgelopen jaren hebben we contact gehouden en nu heeft Erik mij begeleid bij de import van mijn nieuwe BMW3. Weer naar volle tevredenheid. Hij is eerlijk, een échte vakman, altijd bereid om je te helpen & je kunt nog met hem lachen ook. Ik beveel hem van harte en plezier aan
 - Geschreven door Andries, 16-11-2017 09:56
Op 15 november mijn bestelde (zoekopdracht) Mini Countryman opgehaaald wat een feest, de auto stond in de showroom te blinken m'n Bmw ingeruild alles prima geregeld trouwens Erik heeft er een hoop administratief gedoe van, maar ook dit tot in de puntjes geregeld dus wie een Mini of Bmw wil kopen eerst even bij Erik in de showroom kiekn
 - Geschreven door Co van Vulpen, 10-11-2017 14:00
Wederom een prachtige BMW bij Erik gekocht, goeie service en begeleiding. Vorige BMW goed ingeruild, alles helemaal zeer naar tevredenheid, bedankt.
 - Geschreven door Henk van der Wal, 17-10-2017 16:03
Was op zoek naar een specifieke BMW X1. Oog viel op auto bij Eric Ensing. Vrijdag kijken, topontvangst en duidelijke eerlijke informatie over de auto en de geschiedenis van de auto. Direct na het weekend een uitgebreide proefrit in de X1 gemaakt. Alle vragen en opmerkingen worden beantwoord en de koop wordt in goede harmonie gesloten. Vrijdag daarna wordt de auto afgeleverd. Alle afspraken zijn perfect ingevuld. De accu blijkt nog een zwak punt, maar wordt zonder enig probleem alsnog vernieuwd. Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop ik ben ontvangen, voorgelicht en dat geldt ook voor de koop en aflevering en de service die daarna werd gegeven. Eric komt iedere afspraak stipt na en ik geniet van de gekochte X1. Bedankt dus!!
 - Geschreven door Niels Boomsma, 21-09-2017 10:59
Super service en altijd vriendelijk
 - Geschreven door Richard van Ostheim , 12-09-2017 10:38
Ik koop niet zomaar overal een auto maar al vanaf het eerste telefoontje ging ik vol vertrouwen naar autobedrijf Erik Ensing te Windschoten. Hier heb ik een prachtige witte BMW 320d Touring gekochtend en mijn vorige auto een BMW GT 535i heb ik hier goed kunnen inruilen. De service is hier super en de koffie staat altijd klaar Ook in de werkplaats is men vakkundig en is de service hier hoog aangeschreven want er bleek een lek slangetje van de koplampsproeier te zijn en dit werd binnen no time vervangen....gewoon super ! Als ik weer een een andere BMW zal aanschaffen dan zal ik zeker eerst naar Erik Ensing te Windschoten gaan.
 - Geschreven door Rob, 20-08-2017 12:34
12 juli een Mini Cooper gekocht bij Erik Ensing, en zoals de rencensies vertellen klopt het allemaal, wij werden heel goed ontvangen, Erik nam alle tijd voor ons en ging uitgebreid op onze vragen in ! Die 400 km (heen en terug) was niet voor niets geweest ! Mocht je een auto willen aanschaffen dan zou ik zeker met Erik bellen
 - Geschreven door Gabri Jourdin, 23-06-2017 19:03
Vandaag mijn Mini Cooper opgehaald! We zijn hartelijk ontvangen door Erik. Na 15 minuten heb je het gevoel dat je Erik al jaren kent. Betrouwbaarheid en passie voor auto's straalt van hem af. We hebben ruim 140 km heen en 140 km terug moeten rijden, maar dat was het dubbel en dwars waard! Erik, nogmaals bedankt en iedereen die overweegt een gave Mini of BMW aan te willen schaffen.....gewoon Erik bellen en dan komt alles 100% voor elkaar!!

Contactgegevens

Papierbaan 15
9672 BG
Winschoten
Mob. 06 53 199 385
Tel. 0597 43 22 44