Garantiebepalingen

Wat kunt u bij ons verwachten:

  • Volledig ge-reconditioneerde auto's (wegwerken van steenslag of kleine lakbeschadigingen, restylen van parkeer deukjes en het volledig cleanen en polijsten van de auto)
  • Aantoonbare onderhoud en km historie
  • Auto's zijn vrij van belangrijke schade (aanrijdingschadevrij).
  • Bouwjaren en km standen zijn correct aangegeven
  • Aangesloten bij Nationale Auto Pas
Showroom Ensing automobielen met BMW's
Showroom Ensing automobielen met BMW's

Prijs van de auto

Aangezien de manier van zoeken naar een andere auto de laatste jaren een grote verandering heeft doorgemaakt door de vele verschillende zoekmachines en manieren van het adverteren hierop, hebben wij ervoor gekozen om u als klant zelf de keuze te laten maken wat u belangrijk vindt en waar u voor wenst te betalen. De keuzes bestaan uit 3 mogelijkheden van levering:

  • BASIC Service: Dit is onze internetprijs zonder garantie wanneer de auto zich niet meer in de fabrieksgarantie bevindt
  • EXTRA Service: Dit is onze internetprijs + 495,- euro afleveringskosten, Inclusief 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, onderhoudsbeurt en 25 euro brandstof.
  • FULL Service: Dit is onze internetprijs + 995,- euro afleveringskosten, Inclusief 6 maanden volledige garantie, onderhoudsbeurt en 50 euro brandstof.

Fabrieksgarantie

Een aantal van de door ons aangeboden occasions bevind zich nog binnen de fabrieksgarantie. Het voordeel hiervan is dat u bij een eventuele storing terecht kunt bij de merkdealer in uw eigen woonplaats. De meeste Europese automerken hanteren twee jaar volledige fabrieksgarantie. Overige automerken hanteren doorgaans drie jaar volledige fabrieksgarantie. Op het moment dat een occasion onder fabrieksgarantie valt, wordt dit door ons vastgelegd op de koopovereenkomst.

Voorkant van een BMW auto

Attentie

Indien u elders op eigen initiatief, en zonder onze schriftelijke toestemming werkzaamheden laat uitvoeren, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed.